Antologia MAREA UNIRE CULTURALĂ, coordonator Maria Filipoiu

ANTOLOGIA MAREA UNIRE CULTURALĂ, coordonator Maria Filipoiu 


Cu Doamne ajută a ajuns și la mine Antologia „MAREA UNIRE CULTURALĂ”, de vină fiind pentru întârziere sărbătorile prelungite de iarnă și iresponsabilitatea unor lucrători de oficiu poștal, care, probabil, mai lucrează pe vechi sau nu lucrează, în general, nici pe nou, dar bucuria, dacă mi-a fost menită, m-a găsit. 
Vin să mulțumesc cu sufletul Distinsei Doamne Maria Filipoiu, poet, publicist, coordonatoarea lucrării, pentru invitație și încrederea, cu care mi-a onorat poezia. Coperta excelentă, realizată de Dl Marian Bamboi, este solia unei lucrări, dedicată Centenarului Marii Uniri. Cu multă admirație am deschis culegerea și am lecturat prefața Marea Unire Culturală, apoi am sorbit versuri scrise de Dna Maria Filipoiu, Dna Maria Ciobotariu, Dl Costache Nastase, Dna Mariana Mocioiu, Dna Maria Corini, Dl Marian Bamboi, Dna Lidia Gonta Grosu, Dl Paul Aelenei, Dna Florea Janță, Dl Alexandru Nelu Huidici, Dna Simina Silvia Șcladan, Dl Cristinel Badea, Dl Dorel Sârbu, Dna Cornelia Cornelia Neaga, Dna Gabriel Todică, Dna Floarea Mărgărit Stănescu, Dl Gheorghe Vicol și Domnul Dan Deșliu Danut Dandes Desliu, care este realizatorul lucrării în plan editorial și care m-a convins de un profesionalism înalt prin această lucrare, fapt pentru care mă înclin cu admirație.
Antologia MAREA UNIRE CULTURALĂ se încheie cu postfața „PATRIOTISMUL – O DOVADĂ A JERTFEI”, realizată de Doamna Maria Filipoiu, care este un îndemn spre cinstirea memoriei celor care au pus mai presus interesele patriei decât propria viață” și, ca un „Recurs la Unire”, o chemare spre reîntregirea României Mari. Felicitări tuturor participanților la realizarea acestui minunat proiect, care este o urmă, fie și mică, dar o urmă lăsată în Anul Centenar!
11 ianuarie 2019 Maria BOTNARU

Acest articol a fost publicat în DOCUMENTE ŞI MATERIALE, ȘTIREA ZILEI, FELICITĂRI ŞI OCAZII și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Antologia MAREA UNIRE CULTURALĂ, coordonator Maria Filipoiu

  1. ecaleopi zice:

    Felicitări, Maria!

  2. Felicitări din suflet!

  3. ecoarta zice:

    Felicitari sincere si la multe si mari realizari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.