MARIA BOTNARU LA O FRUMOASA ANIVERSARE

MARIA BOTNARU LA O FRUMOASĂ ANIVERSARE

ASTĂZI CUNOSCUTA PUBLICISTĂ ŞI AUTOAREA CULEGERILOR DE VERSURI ” IMENSITATEA IUBIRII” ŞI ” URMELE DRAGOSTEI ETERNE” (Chişinău, 2011 şi 2013) MARIA BOTNARU A DEPĂŞIT VÂRSTA MAJORATULUI  ŞI ARE DREPTUL SĂ VIZIONEZE FILME PENTRU ADULŢI !

SECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARUSECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARU

Născută la 5 septembrie 1958 în satul Sărata Galbenă, raionul Hânceşti Maria Vlas s-a dovedit a fi o domnişoară ageră, frumoasă şi cu o responsabilitate accentuată. Grija faţă de fraţii mai mici nu a împedicat-o să citească vagoane intregi de cărţi ca după o anumită perioadă de timp să devină studentă la Institutul Pedagogic de Stat ” Ion Creangă” din Chişinău la facultatea de litere.

Sigur că a absolvit respectiva instituţie cu succes şi a început activitatea prin muncă. A devenit o Doamnă de Afaceri de succes, pe care o caracterizează corectitudinea, respectarea legislaţiei în vigoare, inteligenţa şi dragostea faţă de literatură şi arte. Am mai uitat să remarc şi Marele optimism al Distinsei Doamne, care ar putea ajunge pentru o Ţară întreagă.

SECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARU

Ce poate să-şi mai Dorească o Doamnă ajunsă la “majorat”?

COPII?Are 3 copii (Cristina, Mihaela şi Petrică) frumoşi, bine şcoliţi şi molipsiţi de succesul şi hărnicia mamei lor.

SUCCESE ÎN ACTIVITATE? Are cu desăvârşire !

INSPIRAŢIE? De ajuns şi de rămas. În prezent munceşte la al treilea volum de versuri noi, pline de aromă şi prospeţime.

BANI ? Are de ajuns, dar nu şi de rămas !

NEPOŢI ? Până ce, nu putem răspunde pozitiv la această poziţie, dar cred că vă daţi seama, că nu depinde acest lucru de dânsa…dar ştiu cu siguranţă că aceasta o deranjază şi Bunul Dumnezeu îi va auzi ruga.

SĂNĂTATE? Acest capitol este puţin mai dificil, dar  vastele cunoştinţe în medicina populară, credinţa ortodoxă a Doamnei Maria şi bunătatea neţărmuită o feresc de boli şi suferinţe, de durere şi de oameni răi.

SECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARU

DRAGOSTE ? De fapt, Doamna Mea, Doamna Maria este o Frumoasă Insulă în Marea Dragostei pe care eu o guvernez cu succes. Drept confirmare pot servi şi pozele care ilustrează că omagiata este o Femeie Indrăgostită şi Iubită. Iar pentru cei mai curioşi din cititori comunic, că fotografiile au fost executate în perioada 12-18 august 2013 pe litoralul Mării Negre în Bulgaria de Sud în apropierea oraşului Sozopol unde ne-am odihnit de arşiţa verii.

Se pare că lucrurile deja sunt clarificate şi a rămas doar să-i urăm Doamnei Maria- LA MULŢI ANI ŞI TOŢI FERICIŢI !

Alexandru Moraru

Sursa  www.mazarini.wordpress.com

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în ALBUM PERSONAL MARIA BOTNARU, FELICITĂRI ŞI OCAZII. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s