NU TE UITA LA ACEST FILM!

Nu te uita la acest film Nu te uita la acest filmUn  film documentar de 30 de minute, realizat de Eugenio Carlos Lopez, care se dorește a fi o chintesență a tuturor teoriilor conspirației, o viziune interesantă despre anunnaki (zeități babiloniene presupuse a fi strămoșii extratereștri ai oamenilor) și istoria secretă a omenirii.

În documentar se mai vorbește și despre aurul monoatomic (ORMUS), despre metodele de atac psihotronic și război parapsihilogic, despre societăți secrete, bazele subterane DUMBS și “bugetele negre” (niște “găuri negre” în bugetele tuturor guvernelor, pe unde dispar mii de miliarde de dolari), tehnologii neconvenționale, specii de extratereștri, Chivotul Legii (sau al Legământului), liniile genealogice “de sânge”, antigravitație, rezonanță armonică, energia liberă, atacurile de la  11 septembrie 2001, HAARP și altele.

Pe scurt, Nu te uita la acest film poate fi văzut ca un curs intensiv în teoria conspirației. Rămâne la la latitudinea fiecăruia, prin propriile studii complementare și filtre de gândire, să discearnă ce anume din tot acest cocktail informațional este veridic. (Mulțumim FYMAAA)

Sursa: Filmedocumentare. com

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în VIDEO și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s